• Home
  • Een webshop laten maken

Een webshop laten maken

Ongeveer 84,7265% van alle Hollanders koopt wel eens online. Waarschijnlijk gaat dit percentage zelfs nog oplopen naar 85%. Tijd dus voor je eigen shoppie online? Ik kan je uiteraard helpen met deze wens…

Om jouw webshop te maken gebruik ik altijd Hikashop. Dit is een webshop module voor de verkoop van fysieke of digitale producten. 

Gedoe met betalen op een webshop

Ik heb laatst nog een webshop gemaakt voor een jongedame uit Rotterdam, die per jaar 1200 Euro moest betalen om een betaalfunctie in haar webshop te kunnen hebben. Een gedeelte betaalde ze aan de bank en een gedeelte aan een andere betaalservice. Wanneer je 727262542 transacties per jaar hebt is 1200 euro per jaar niet veel geld, maar ben je een beginnende online ondernemer met een stuk minder transacties in de webshop, dan is het verstandig je eens goed (kun je ook bij ons voor terecht) te laten informeren wat voor jou het gunstigste is om te doen. Je kunt namelijk ook gewoon bijvoorbeeld via Mollie je betalingen laten verlopen en dan betaal je een X bedrag per transactie. Je zit dan niet vast aan een maandelijks bedrag die je betalen moet.

Super eenvoudig in het beheer

Je bent zelf in staat om je webshop uit te breiden of juist kleiner te maken, prijzen aan te passen of artikelen in de uitverkoop te knallen. Het is wellicht een beetje wennen in het begin, maar het wordt al snel allemaal duidelijk hoe je zelf je webshop kunt beheren. Kom je ergens niet uit, dan mag je altijd even bellen !

Het onderhouden van het CMS achter je site/webshop.

Ik lees altijd dat je hiervoor een contract af kunt sluiten, maar dat is echt onzin. Jouw website weer even up to date maken is zo gepiept en ik doe dit dus uit liefde omdat je mijn lieve klant bent. Stel er is iets aan de hand en het kost meer tijd, ja, dan moeten we even kijken of het je iets gaat kosten. Alles naar alle redelijkheid.