screencapture icarusindustrial 2019 06 13 09 12 16Website | Icarus Industrial

Voor de Icarus Group heb ik een compleet nieuwe huisstijl gemaakt. Icarus Industrial is 1 onderdeel van de 5 onderdelen die de Icarus Group heeft. Voor hen maak ik ook de foto's die op de website gepresenteerd worden.

In deze website heb ik meer "sfeer" toegevoegd. Meer afbeeldingen van mensen die druk aan het werk zijn en meer afbeeldingen van de productie omgeving. Ook is het belangrijk dat alle veiligheidspapieren goed zichtbaar zijn en daarom heb ik deze in het midden van de website geplaatst, zodat deze goed zichtbaar zijn.

Hosting

Ik doe voor al mijn klanten ook de webhosting en bij Icarus scheelde dat een hoop geld. Veel bedrijven hebben een abbonement via een bureau en daar wordt vaak veel geld voor betaald wat soms wel in de duizenden euro's per jaar kan lopen. Dit hebben wij veranderd. 

Neem zelf een kijkje: https://www.icarusindustrial.com/

Heb je vragen over deze website, of wil je zelf ook zo'n mooie website, neem dan contact op en deel wat je zoekt of nodig hebt. 

 

Om er achter te komen of ik je eventueel kan helpen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Vraag daarom alles wat er in je opkomt, of bel of app gewoon eventjes. Ik kan je eventueel voorbeelden sturen, of even een opzetje voor je maken als dat je helpt om je missie makkelijker te maken.

Martijn de Groot

+31 (0) 640007539

www.websiet.nl

Websiet

Fagotstraat 33

3208 DE Spijkenisse