screencapture jaemiclubWebshop | Jaemi Club Bags

Voor Jaemi Club Bags was er ontzettend veel werk aan de winkel. Wanneer je iets wilt verkopen moet je eigenlijk goed weten wat de uitstraling van het merk precies is en wat je graag wilt uitdragen, zeker voordat je een webshop gaat ontwikkelen, omdat je anders lukraak wat in elkaar gaat zetten en dat is niet de bedoeling. 

Daarom hebben wij voor Jaemi Club als eerste een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Logo, kleurgebruik, lettertypes en regels voor hoe om te gaan met beeld en tekst. Nadat dat was afgerond kon ik beginnen met het ontwikkelen van de website.

Betalingen

Alle betalingen lopen via Mollie. Persoonlijk vind ik dit een hele goede service, omdat je betaald per transactie en niet vast zit aan een abbonement, wat zeker in het begin veel geld kan schelen.

Neem zelf een kijkje: https://www.jaemiclub.com/

Heb je vragen over deze website, of wil je zelf ook zo'n mooie website, neem dan contact op en deel wat je zoekt of nodig hebt. 

 

Om er achter te komen of ik je eventueel kan helpen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Vraag daarom alles wat er in je opkomt, of bel of app gewoon eventjes. Ik kan je eventueel voorbeelden sturen, of even een opzetje voor je maken als dat je helpt om je missie makkelijker te maken.

Martijn de Groot

+31 (0) 640007539

www.websiet.nl

Websiet

Fagotstraat 33

3208 DE Spijkenisse