screencapture yogacenterkaruna nlWebsite | Yoga Center Karuna

Yoga Center Karuna ging opzoek naar een nieuw webbureau, omdat volgens haar vorige webbureau er steeds vaker werkzaamheden "nodig" waren voor haar website om deze in de lucht te houden. Na mijn consult kon ik verklaren of deze werkzaamheden wel nodig waren en gegrond waren (niet dus). Vervolgens heeft Yoga Center Karuna besloten met Websiet verder te gaan. 

Omdat Yoga Center Karuna veel bezoekers heeft en niet alleen een website is om naar te kijken, maar ook praktisch moet zijn, omdat klanten via de website yoga lessen moeten kunnen reserveren heb ik er voor gezorgd dat alles wat de klant snel nodig heeft ook gelijk direct beschikbaar is op de website. Zo werkt de website lekker makkelijk voor de bestaande klant.

Om nieuwe klanten aan te trekken zijn wij meer beeld gaan gebruiken en hebben wij de focus gebracht naar hetgeen nieuwe Yogi's opzoek zijn, namelijk info over yoga en proeflessen.

Overig 

  • De website heeft een extern boekingssysteem draaien op de website
  • Een aanmeldmodule voor de nieuwsbrief (mailchimp)
  • Een contactformulier
  • Google Maps geïntegreerd 
  • Instagram geïntegreerd

De website werkt nu perfect en gelukkig komen er elke dag nieuwe klanten bij.

Zelf updaten 

Er veranderd veel op de website van Karuna. Er komen workshops bij, er moeten workshops afgehaald worden die al zijn geweest en af en toe is er een actie of een speciaal evenement. Karuna doet dit allemaal zelfstandig.

Google Adwords

Yoga Center Karuna is ook begonnen met het organiseren van Yoga Retraites. Om dit te promoten heeft Websiet een Google Adwords campagne gelanceerd met als resultaat dat ongeveer 70% van de aanmeldingen binnen komen via Google. Fantastisch !

Neem zelf een kijkje: www.yogacenterkaruna.nl

Heb je vragen over deze website, of wil je zelf ook zo'n mooie website, neem dan contact op en deel wat je zoekt of nodig hebt. 

 

Om er achter te komen of ik je eventueel kan helpen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Vraag daarom alles wat er in je opkomt, of bel of app gewoon eventjes. Ik kan je eventueel voorbeelden sturen, of even een opzetje voor je maken als dat je helpt om je missie makkelijker te maken.

Martijn de Groot

+31 (0) 640007539

www.websiet.nl

Websiet

Fagotstraat 33

3208 DE Spijkenisse