screencapture 2margaretwest nlWebshop | Margaret West

Margaret West is een icoontje uit Rotterdam. Met haar winkel Ginza in de Pannekoekstraat maakt ze vele vrouwenharten sneller kloppen. Naast haar winkel heeft Margaret ook een eigen label geïntroduceert en hoe kun je een groter bereik hebben dan met een mooie webshop die voor iedereen op aarde toegankelijk is.

Voordat Margaret met Websiet ging werken werkte ze al samen met een webbureau uit Rotterdam, alleen vroeg dit bureau helaas teveel geld om een vernieuwde website te ontwikkelen en zo kwam Margaret bij Websiet terecht.

Samen hebben wij er voor gezorgd dat margaretwest.nl van een "ok" website naar een super deluxe mooie vertrouwde professionele webshop ging. 

Ik blijf het roepen, maar als je online "iets" gaat verkopen zijn afbeeldingen en begeleidende tekst het enige wat jij op dat moment hebt om de bezoeker over te halen om bij je te kopen! Zorg dus dat dat op orde is.

Nu, als je op de site komt ruikt deze naar een winkel en krijg je zin om te kopen. Mooie afbeeldingen, alles is duidelijk en afrekenen is erg makkelijk.

Margaret heeft haar abbonement van de bank voor ideal betalingen verruild voor een gratis account bij Mollie. Het voordeel hiervan is dat je betaald per transactie en niet vast zit aan een X bedrag per maand. 

Zelf updaten 

Er veranderd veel op de website van Margaret West. Vaak komen er nieuwe items binnen en Margaret en haar team kunnen dit makkelijk allemaal zelf toevoegen aan de website.

Google Analytics

Deze website is gemaakt met Prestashop. Wanneer je Google Analytics koppeld aan Prestashop krijg je enorm veel bruikbare informatie over jouw bezoekers.

Neem zelf een kijkje: www.margaretwest.nl 

Heb je vragen over deze website, of wil je zelf ook zo'n mooie website, neem dan contact op en deel wat je zoekt of nodig hebt. 

 

Om er achter te komen of ik je eventueel kan helpen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Vraag daarom alles wat er in je opkomt, of bel of app gewoon eventjes. Ik kan je eventueel voorbeelden sturen, of even een opzetje voor je maken als dat je helpt om je missie makkelijker te maken.

Martijn de Groot

+31 (0) 640007539

www.websiet.nl

Websiet

Fagotstraat 33

3208 DE Spijkenisse