Laat Websiet jou helpen met jouw online marketing. SEO - Google Ads - Social Media. Allemaal kanalen om verkoop te genereren online.

Online marketing

Wanneer je een dienst verkoopt, een product, of wat het dan ook is wat je online bezig houdt, met online marketing bereik je je doelgroep. Wij spreken ontzettend vaak mensen die niet helemaal bekend zijn met online marketing en het voelt al snel als een flinke investering. Het leuke van online marketing is dat je eigenlijk altijd direct resultaat hebt van hetgeen je onderneemt met online marketing. Wanneer je de juiste platformen gebruikt voor de juiste dienst of producten, dan kun je direct contacten leggen, of spullen verkopen.

Om maar gelijk met een succesverhaal te beginnen... Begin 2021 kwam een ondernemer bij ons aankloppen, omdat hij al 2 jaar bezig was met zijn huidige websitebouwer en het schoot maar niet op. Als je website nog niet klaar of incompleet is, dan haken mensen af. Nooit goed ! Wij hebben binnen een week een fatastische HTML website gemaakt voor deze ondernemer en adviseerde om gelijk een Google ads campagne te lanceren. Omdat wij het leuk vinden om te volgen wat er precies gebeurt zijn we regelmatig in contact en na 3 weken kregen wij al bericht dat zijn agenda voor meer dan 80% vol zat. Dat klinkt bijna als een sprookje en heel eerlijk krijgen wij hier kippenvel van, maar of je nu met Websiet in zee gaat voor je online marketing of niet? Doe het ! Wij zullen je adviseren bij welke platformen wij denken dat jij het meeste rendement kunt behalen met jouw marketing budget en mocht je extra hulp nodig hebben met het maken en instellen van jouw campagnes, dan helpen wij jou daar natuurlijk bijzonder graag mee. (daar verdienen wij immers onze centjes mee)

Maar wat voor online marketing is er?

SEO

Gevonden worden in Google is waarschijnlijk 1 van de belangrijkste aspecten van ondernemen. Wanneer je niet vindbaar bent ben je eigenlijk een spookbedrijf op het web en dat wil niemand. Soms is het lastig om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, maar ook daar zijn oplossingen voor. Ons advies is vaak... Begin direct met Google Ads wanneer je er klaar voor bent (als jouw business hier voor geschikt is).

Sociale Media

Eigenlijk is het best bijzonder als je beseft hoeveel tijd wij met zijn allen op social media doorbrengen. Gemiddeld is iedereen tussen de 80 en 140 minuten per dag bezig met social media (van oud naar jong). Wanneer je het juiste platform weet te vinden voor jouw dienst of procuct kun je daar ontzettend veel klanten vandaan halen. Om écht succesvol te kunnen zijn met social media zul je een plan/concept moeten maken en een structuur.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn echt de bom. Een perfecte manier om in contact te blijven met jouw klanten/bewonderaars. Veel mensen kijken een beetje op tegen nieuwsbrieven, maar als we hier een plan voor maken en ook een structuur, dan wordt jouw nieuwsbrief een enorme meerwaarde voor jouw bedrijf. Iedereen die bij jou koopt vindt jouw dienst interessant, waaarom zou je ze daarna niet meer informeren/inspireren?

Heb je vragen over Online Marketing?
Bel, mail of app eventjes :-)

Omdat het zo enorm divers kan zijn wat jullie doen is het verstandig om even met elkaar in gesprek te gaan. Iedere business vraagt weer een andere aanpak en wij hebben al honderden bedrijven geholpen om succesvol te worden in het online circus. Websiet doet online marketing ook niet alleen, maar ook wij werken met partners die weer gespecialiseerd zijn in bepaalde platformen. Uiteindelijk gaat het om het beste rendement en het beste resultaat, zodat jij kan doen wat je voor ogen hebt om te doen.

CMS

Een website gemaakt in ieder willekeurig CMS systeem begint bij Websiet vanaf 450.-. Voor dit geld mag jij verwachten dat wij van begin tot eind jouw website met jouw wensen helemaal compleet maken. Een meerprijs kan zijn wanneer je een hele "grote" website nodig hebt, of dat de website functionaliteiten moet hebben welke niet gebruikelijk zijn. (bijvoorbeeld als je een makelaars website nodig hebt met verschillende zoekvelden voor huizen).

HTML website

Zoek je een écht professionele website, die begint vanaf 1500.-. Met HTML & CSS heb je in principe het mooiste te pakken wat er binnen website land te verkrijgen is. Schone HTML code, elke pagina is afzonderlijk van elkaar, waardoor je niet op elke pagina scripts en plug-ins aan het laden bent. Daardoor ook super snelle laadtijden van je pagina´s. Je kan niet via je website gehackt worden... Google loves it. Ook is alles mogelijk binnen een HTML website.

ANDERS

Dan heb je nog bedrijven zoals WIX waar je online een website in elkaar kunt bouwen. Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om voor bijvoorbeeld 25 euro per maand een website te hebben, maar er is niemand die met je meedenkt, niemand die adviseert wat je allemaal met je website kunt doen en als je langer dan 1,5 jaar je business hebt, dan ben je al duurder uit. Niet de keus van Websiet, maar als wij jou er mee helpen, helpen wij je graag.

Vraag een offerte aan

Wil jij net als wij ook aan de slag? Deel met ons wat je ongeveer nodig hebt en wij zullen zo snel mogelijk jou laten weten waar je bij ons aan toe zult zijn. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag.

Contact

Contact WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.

Adres

Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

Telefoon

+31640007539