Wie is die website maker ?

Wat is er mooier dan om van je hobby je beroep te gaan maken? Al jaren maak ik voor mijzelf en voor anderen toffe, handige, leuke, frisse websites of webshops. Een goede website hebben kan het verschil maken tussen een goede business hebben en veel potentiele klanten ontmoeten, of gewoon lekker op je gat zitten :-). Ik weet er alles van namelijk !

Ik kwam er al snel achter dat er een groot gat is tussen mensen die zelf websites in elkaar knutselen, wat er vaak erg amateuristisch uit ziet. Of je hebt de grotere web-bureaus die hele mooie producten leveren, alleen vaak erg kostbaar zijn. Er zijn nou eenmaal een heleboel mensen die gewoon een goede website nodig hebben en er niet de prijs voor wil betalen die de internet bureaus aan je vragen. Ik zat met hetzelfde dilemma en bedacht mijzelf om mij te gaan verdiepen in het maken van websites en webshops. Om met potentiële klanten in contact te komen is het toch wel handig om een goede website te hebben en zo rol je van het ene onderwerp in het andere.

Nu, 5 jaar verder heb ik mijn dienst een naam gegeven, namelijk Websiet ! Ik heb gelukkig uit mogen groeien tot een goedlopend betrouwbaar webbureau met allemaal blije klanten. Websiet is blij als jij blij bent ! Ik snap het volkomen dat internet lastig kan zijn wanneer je er geen kaas van hebt gegeten en ik snap ook dat je niet het kaas van je brood wilt laten eten.

Websiet is dus gewoon een eerlijke gast die jou graag wil helpen om online goed te kunnen presteren en je daar goed in te adviseren. 


Websiet in een paar woorden

  • Betrouwbaar
  • Snel 
  • Betaalbaar
  • Sociaal
  • Meedenkend
  • Open communicatie