Jouw webdesign bureau voor de regio Rotterdam - Spijkenisse en de rest van Nederland ;)

Wanneer je voor jezelf of voor je bedrijf een website nodig hebt, dan heb je 3 opties om deze te krijgen. 1 is om langs een webbureau te gaan die speciaal voor jou op maat in computertaal een website gaat schrijven. Dit kost tijd en voornamelijk ook geld. 2000 euro is zo in de pocket als je het op deze manier wilt doen. Ik maak webdesigns op basis van een Joomla cms, of een Wordpress cms. In mijn geval zijn dit al bestaande website (templates) die je volledig in gaat vullen naar de wensen die de klant heeft. Er bestaan ontzettend veel bestaande templates. Ik heb de kennis en kunde om vanuit hier het template zo te maken dat deze perfect is voor hetgeen jij nodig hebt online. Omdat ik gevestigd ben in Spijkenisse bedienen wij voornamelijk de regio Rotterdam, maar uiteraard kan ik heel Nederland bedienen met onze webdesigns, daar is immers internet voor uitgevonden :P. 

Template stijlen

I k werk dus op basis van een Joomla of Wordpress template. Met deze templates kun je alle kanten op, de truc is om een geschikte te vinden voor jouw doeleinden en om deze zo aan te passen dat deze perfect voor jou werken gaat. Hieronder kun je zien hoe je met 1 template verschillende sferen/uitstralingen voor jouw eigen website maken kunt. Plaatjes maken het verschil en uiteraard moet je goede content hebben. 

Load Style
Barber Shop
Load Style
Camera
Load Style
Harbor
Load Style
City
Load Style
Mountains
Load Style
Woods
Load Style
Chalkboard
Load Style
Forest

Wanneer je een website wilt laten maken, dan maak ik eerst een voorbeeld voor je.

Niets is zo vervelend als niet weten wat je ongeveer gaat krijgen wanneer je een website laat maken. Ik zal altijd eerst even laten zien in welke richting je nieuwe website zal gaan, met de door jouw opgegeven wensen.


Vanaf 249.- heb jij al een nieuwe website...

Laat je niet gek maken door alle prijzen die je om je heen ziet. Tijd is geld en daarom moet je jezelf afvragen, of goed laten informeren over wat je nou precies nodig hebt met de online wensen die jij hebt. Voor 249.- heb jij al een basis website, inclusief het eerste jaar gratis jouw domeinnaam en je webhosting. (hier zit ook je mail bij in). 

Contact mij

Om voor je te kunnen beginnen moeten we eerst even kletsen met elkaar. Horen wat jouw wensen zijn en waarvoor je je website of webshop nodig hebt. Zo kan ik je voorzien van de nodige informatie die voor jou van belang is. Ik geef de voorkeur aan openheid en transparantie, dus je komt nooit voor verrassingen te staan. Klik hier om naar mijn contactpagina te gaan.