Een webshop laten maken - Websiet

Een webshop laten maken

Websiet helpt jou natuurlijk ontzettend graag om jouw webshop online te krijgen. Misschien ben je je nu nog aan het orienteren en wil je graag advies krijgen (mag je altijd voor bellen), ben je al in een vergevorderd stadium en weet je al wat je wilt, of heb je al een webshop online, maar je wilt het graag beter/anders. Het maakt niet uit in welk stadium je je bevindt, wij kunnen je in elk stadium helpen om te komen waar jij graag naar toe wilt. Wij zijn geen "standaard" webbureau die je laat zweten om te komen waar je moet zijn, maar als jij er behoefte aan hebt helpen wij jou gewoon van A to Z om van jouw missie een succes te maken.

Wij houden van simpel en daarom hebben wij hieronder een klein beetje beschreven waar je aan moet denken (je kan dat ook aan ons overlaten met jouw input) als je aan een webwinkel begint.

Het design

Veel zaken in het leven draaien om uiterlijk. In sommige gevallen spijtig, maar betreft jouw webshop heb je hier invloed op. Het is belangrijk dat jouw design aansluit bij hetgeen je (wilt) verkopen. Websiet helpt je hiermee, maar uiteindelijk heb jij natuurlijk de regie.

Het technische

Gebruiksgemak voor de klant staat op 1. Klopt alles technisch in de webshop. Als je op iets klikt, werkt het dan?! Als je beeldscherm van grootte veranderd, past je webshop zich daar dan op aan? Klopt het volledige proces? Websiet laat alles vlekkeloos verlopen.

Je webshop is af, en nu?

Super dat jouw webwinkel klaar is... De deuren staan open, maar niemand weet je te vinden. Websiet kan je helpen om online goed vindbaar te zijn via alle "Social Media", "Google Ads" en "SEO". Dit is een apart traject welke ingevuld wordt met jouw wensen.

Waarmee wordt een webshop gemaakt en kan ik er zelf ook mee aan de slag?

Waarmee wij de webshop maken is afhankelijk van jouw wensen. Wij werken met alle beschikbare populaire online CMS systemen, zoals Shopify, Woocommerce, Magento etc... In alle gevallen beschik jij zelf tot de mogelijkheid om producten toe te voegen aan jouw webwinkel. Maak je geen zorgen, wij hebben van alles wat je kan doen op een webshop video's van hoe je dit kunt doen.

Wanneer je zelf geen voorkeur hebt voor een bepaald CMS (programma waarmee de webshop wordt gemaakt en je op kunt inloggen), hebben wij de voorkeur voor Prestashop, omdat dit een CMS systeem is welke volledig gemaakt is voor online verkoop en dat merk je in alles. Snelheid van je website, gebruiksgemak voor jouw klanten en ook voor jou voor wanneer je er zelf in gaat werken, vindbaarheid in Google etc.

PRESTASHOP

Een prestashop webshop begint bij ons vanaf € 1450. Dit zijn eenmalige kosten. Dit is volledig all-in. Meerkosten kunnen zijn: Wanneer je veel producten hebt, of speciale wensen hebt qua functionaliteiten.

SHOPIFY

Een Shopify webshop begint bij ons al vanaf € 1750. Bij Shopify moet je maandelijks geld betalen om Shopify te kunnen gebruiken. Dit begint vanaf 30 dollar per maand (ongeveer 25 euro).

ANDERS

Prestashop en Shopify hebben wij even uitgelicht, maar andere systemen ook mogelijk. Elk systeem heeft zijn voor en nadelen en wij geloven dat Prestashop en Shopify het beste is nu om mee te werken.

Vraag een offerte aan

Wil jij net als wij ook aan de slag? Deel met ons wat je ongeveer nodig hebt en wij zullen zo snel mogelijk jou laten weten waar je bij ons aan toe zult zijn. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag.

Contact

Referenties

  • Alle
  • Websites
  • Webshops

Contact WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.Adres

Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

Telefoon

+31640007539