Websiet

websiet artikeltOngeveer 10 jaar geleden is het zaadje voor Websiet geplant. Ik had voor mijn eigen onderneming een website nodig en moest op hetzelfde oorlogspad als jij waarschijnlijk om er achter te komen wat goed voor mij was (op dat moment). Er is altijd wel iemand in je buurt die wel een website kan maken en in mijn geval ging een vriend van mij aan de slag om iets te maken wat ik eigenlijk helemaal niet wilde hebben. Dat was voor mij de trigger om zelf aan de slag te gaan en te leren hoe je nou zelf die perfecte website of webshop kunt gaan maken.

10 jaar ervaring

Nu, 10 jaar later en na het maken van ongeveer 500 websites en shops kan ik wel zeggen dat ik een ervaren websitemaker ben geworden. Online marketing, social media, SEO, huisstijlen, foto's, mailings, opmaak... Voor alles kun je bij mij terecht. Ik vind het ook echt leuk om te helpen ! 

Ervaring leert ook

Dat je veel te snel veel te veel geld uit kan geven om jouw online wensen in vervulling te laten gaan. Daarom adviseer ik je ook graag, ookal zou je niet met Websiet in zee willen gaan. Ik kan je altijd verder helpen.

Laat mij weten wat je nodig hebt en ik help je verder...

Martijn de Groot

 

Om er achter te komen of ik je eventueel kan helpen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Vraag daarom alles wat er in je opkomt, of bel of app gewoon eventjes. Ik kan je eventueel voorbeelden sturen, of even een opzetje voor je maken als dat je helpt om je missie makkelijker te maken.

Martijn de Groot

+31 (0) 640007539

www.websiet.nl

Websiet

Fagotstraat 33

3208 DE Spijkenisse