Een website laten maken - Websiet

Een website laten maken

Websiet helpt jou natuurlijk ontzettend graag om jouw website online te krijgen. Er zijn ontelbaar veel redenen waarom je een website nodig zou hebben en voor elke missie die jij hebt kunnen wij een bijpassende website maken. Wanneer je niet echt kennis hebt van websites kan het nogal een doolhof zijn wat je zou kunnen kiezen. Er is zoveel keus in aanbieders met allemaal verschillende prijzen. Waar zit dat prijsverschil dan in?

Het prijsverschil zit hem in 2 dingen. 1 is, iedereen is natuurlijk vrij om te vragen wat hij of zij wilt voor het laten maken van een website. Websiet vindt het belangrijk iedereen te kunnen helpen, ook met elk budget. 2 is dat je een website kunt maken op verschillende manieren en de 1 is veel tijdrovender dan de ander. Hieronder wat dat kan zijn.

CMS (Wordpress - Joomla)

Wanneer je een website maakt met een CMS zoals Wordpress, Joomla, of andere CMS systemen, dan plaatst een webbouwer een bestaande website online, welke je dan vervolgens in moet vullen met de informatie van jouw klant. Hierdoor bespaar je veel tijd, omdat je niet de gehele website hoeft te schrijven in computertaal en als klant zijnde kun je inloggen in het CMS systeem, zodat je eventueel zelf pagina's kunt aanpassen naar wens.

HTML Website

Een HTML website is de oldschool manier van het maken van een website. Deze techniek is alleen weggelegd voor webbouwers die echt de code van websites begrijpen en kunnen maken. Het voordeel van een HTML website is dat je een hele "schone" website hebt qua code, waardoor je voor Google weer interessanter bent. Als hoog staan in Google 1 van jouw missies is, is een HTML website de beste keus, alleen zit hier wel een hoger prijskaartje aan.

Wat moet je kiezen?

Wat je zou moeten kiezen is afhankelijk wat je doel is en in welk vakgebied + het aantal concurrenten je je bevindt en wat je aanpak is nadat je website klaar is. Ga je online marketing doen? Of wil je dat je website groeit in Google en laat je online marketing voor wat het is? De keus is eigenlijk een strategische keus, omdat het het doel is om bezoekers te krijgen op je website en dat is in sommige gevallen makkelijker dan ander geval. Wil je hier meer over weten? Je mag altijd bellen.

Wij zorgen er voor dat je krijgt wat je nodig hebt

Krijgen wat je nodig hebt klinkt heel logisch, maar dat is het niet altijd... Uiteindelijk gaat het er om welke ambitie je hebt met jouw website en uiteindelijk sluit je daar je keus op aan. Wij adviseren je daar graag in.

CMS

Een website gemaakt in ieder willekeurig CMS systeem begint bij Websiet vanaf 750.-. Voor dit geld mag jij verwachten dat wij van begin tot eind jouw website met jouw wensen helemaal compleet maken. Een meerprijs kan zijn wanneer je een hele "grote" website nodig hebt, of dat de website functionaliteiten moet hebben welke niet gebruikelijk zijn. (bijvoorbeeld als je een makelaars website nodig hebt met verschillende zoekvelden voor huizen).

HTML website

Zoek je een écht professionele website, die begint vanaf 2000.-. Met HTML & CSS heb je in principe het mooiste te pakken wat er binnen website land te verkrijgen is. Schone HTML code, elke pagina is afzonderlijk van elkaar, waardoor je niet op elke pagina scripts en plug-ins aan het laden bent. Daardoor ook super snelle laadtijden van je pagina´s. Je kan niet via je website gehackt worden... Google loves it. Ook is alles mogelijk binnen een HTML website.

ANDERS

Dan heb je nog bedrijven zoals WIX waar je online een website in elkaar kunt bouwen. Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om voor bijvoorbeeld 25 euro per maand een website te hebben, maar er is niemand die met je meedenkt, niemand die adviseert wat je allemaal met je website kunt doen en als je langer dan 1,5 jaar je business hebt, dan ben je al duurder uit. Niet de keus van Websiet, maar als wij jou er mee helpen, helpen wij je graag.

Vraag een offerte aan

Wil jij net als wij ook aan de slag? Deel met ons wat je ongeveer nodig hebt en wij zullen zo snel mogelijk jou laten weten waar je bij ons aan toe zult zijn. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag.

Contact

Referenties

  • Alle
  • Websites
  • Webshops

Contact WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.Adres

Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

Telefoon

+31640007539