Een langzame website is niet goed!

Een snelle website is essentieel voor een goede gebruikerservaring en een hoge conversie. Niemand houdt van wachten op een pagina die langzaam laadt, vooral niet op mobiele apparaten. Een trage website kan leiden tot frustratie, afhaken en gemiste kansen. Uit onderzoek blijkt dat elke seconde vertraging in de laadtijd van een website kan resulteren in 7% minder conversies, 11% minder paginaweergaven en 16% minder klanttevredenheid. Een snelle website daarentegen kan de betrokkenheid, het vertrouwen en de loyaliteit van de bezoekers vergroten, en zo meer omzet en groei genereren. Een snelle website is ook gunstig voor de zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat Google de laadsnelheid van een website meeneemt als een rankingfactor. Hoe sneller je website, hoe beter je zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekresultaten. Kortom, een snelle website is super belangrijk voor het succes van je online aanwezigheid.

Er zijn een aantal zaken die de snelheid beïnvloeden

Websiet.nl heeft haar eigen snelheidsexperts en wij zijn er goed in om een website helemaal beet te pakken en te optimaliseren zodat de website als een zonnetje draait. Ook niet onbelangrijk dat de website door Google als "super snel" gezien wordt. Maar waar ligt dat nou aan dat een website soms enorm traag is?

Dat je website langzaam is kan meerdere redenen hebben. We zullen dit verhaal niet langer maken dan nodig :P, maar in vele gevallen ligt het aan:

Je webhosting
De techniek van jouw website
Het (niet goed) gebruiken van afbeeldingen en video's
Teveel plugins en externe partijen
Geen cache die goed is ingesteld
Teveel verschillende CSS files, Javascript files etc.

Wil je hulp om je website sneller te maken?

Wil jij net als wij ook aan de slag? Neem dan even contact met ons op en dan gaan we aan het werk.

Contact

Wat zijn ongeveer de kosten?

Wordpress snelheid

Een Wordpress website sneller maken kan in de meeste gevallen best snel gaan. Soms raden we je wel aan om ook de webhosting te veranderen, want daar heb je best veel verschil in. Ons standaard tarief voor het sneller laten maken van jouw Wordpress website kost €150.-

Neem contact op!

HTML website snelheid

Het aanpassen van de snelheid van een HTML of PHP website heeft een hele andere aanpak nodig dan met het werken van een CMS. Ook hier is het belangrijk om de webhosting te veranderen en dan zullen we een onderzoek moeten doen om te kijken waar het niet lekker gaat. Waar het niet lekker verloopt, dat passen we allemaal aan en vervolgens loopt jouw website weer als een zonnetje.

Neem contact op!

Overige websites

In alle gevallen is het belangrijk om er achter te komen hoe jullie systeem is opgebouwd, welke partijen er nog meer van invloed zijn op de laadsnelheid van de website en dat gaan we dan allemaal beetpakken. Kosten kunnen we pas roepen wanneer we meer weten over de huidige situatie.

Neem contact op!

Contact WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.

AfbeeldingAdres

Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

Kantoor

Meent 7 - 3011 JA - Rotterdam

Telefoon

+31640007539