Website

Een website laten maken is het mooiste wat er is... Vaak ben je dan met iets nieuws bezig, of je wilt graag iets weer in een nieuw jasje laten stoppen! Een website laat zien wie jij bent en wat je graag wilt delen met jouw doelgroep, dat is best belangrijk toch? 

Ik zou voor jou uiteraard graag een website willen maken en als wij daaraan beginnen luister ik altijd eerst naar wat je nodig hebt en waarvoor, zodat ik voor aan de slag kan met het ontwerp van de website. Vaak maak ik eerst even een opzet voor je, zodat het makkelijker is om te zien wat je allemaal wilt laten zien en vertellen. Hierna is het makkelijker om precies te krijgen wat je wilt hebben.

Zelf aanpassen

Ik werk met een aantal bekende content managment systems (CSM), zoals Wordpress, Joomla, Magento etc. Dit zijn in de basis al websites welke je helemaal naar de wens van de klant kunt omvormen en hierdoor is het voor iedereen mogelijk om zelf ook in je eigen website aan de slag te kunnen als je dit zou willen. Veelal willen klanten graag zelf nieuwsberichten of blogitems toevoegen en met deze gebruiksvriendelijke systemen is dat een fluitje van een cent. Ik help je hier graag bij.

 

screencapture 1worldpressphotoexpozierikzee nl

screencapture 3dehaakzaak nl

 

Webshop

Met de juiste webshop kun je veel mensen in je winkel krijgen. Het web is immers voor iedereen toegankelijk, alleen is er zoveel concurrentie ondertussen dat we samen extra ons best moeten doen om jouw winkel als een parel op het web te laten verschijnen. Jouw uitstraling, jouw product fotografie en jouw verhaal zijn key om jouw shop succesvol te laten zijn. Ik doe al het overige en laat jouw webshop perfect werken en zou jou ook kunnen helpen met alle ontbrekende elementen. 

Als het om webshops gaat werk ik het fijnste met Prestashop. Dit is een CMS welke puur bedoeld is om een gebruiksvriendelijke mooie goedwerkende webshop neer te zetten.

Vanaf € 750 heb jij een professionele webshop

De kosten voor een webshop liggen hoger dan en "normale"website. Dit is omdat een webshop veel meer aandacht nodig heeft en werk om deze ook daadwerkelijk als een winkel in de lucht te krijgen. Producten, betaalsytemen, transportregels, noem het maar. Al dat harde werk is uiteindelijk voor een mooi doel, jouw online winkel.

 

screencapture margaretwest nl

Om er achter te komen of ik je eventueel kan helpen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Vraag daarom alles wat er in je opkomt, of bel of app gewoon eventjes. Ik kan je eventueel voorbeelden sturen, of even een opzetje voor je maken als dat je helpt om je missie makkelijker te maken.

Martijn de Groot

+31 (0) 640007539

www.websiet.nl

Websiet

Fagotstraat 33

3208 DE Spijkenisse