Een Wordpress website laten maken - Websiet.nl

Een Wordpress website

Wil je een professionele en gebruiksvriendelijke wordpress website laten maken? Dan ben je bij websiet.nl aan het juiste adres. Websiet.nl is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van wordpress websites die aansluiten bij jouw wensen, doelen en huisstijl. Websiet.nl zorgt ervoor dat je website snel, veilig en SEO-vriendelijk is. Bovendien kun je je website eenvoudig zelf beheren met het wordpress dashboard. Of je nu een blog, een portfolio, een webshop of een bedrijfswebsite wilt laten maken, websiet.nl kan het voor je maken.

Waarin maakt Websiet het verschil?

Je kan een nieuw te maken website vanuit 2 kanten benaderen... 1 is door te kijken wat de klant graag wil vertellen en daarbij ga je de juiste look & feel zelf maken, of je laat een template van Wordpress bepalen hoe jou verhaal er uit komt te zien. Wij maken altijd zelf de look & feel voor onze klanten, waardoor je altijd een website hebt die past bij hetgeen jij wilt vertellen of wilt gaan doen. Bij elke start van een nieuw project maken wij altijd eerst een design die we bij je voorleggen. Als jij tevreden bent met het design gaan we aan de slag om de Wordpress website in het echt te gaan maken. Ook maken wij het verschil omdat wij de expertise hebben om veranderingen aan te brengen in Wordpress, zodat we complexe functionaliteiten kunnen toevoegen.

Voordelen Wordpress

Snel te realiseren

In Wordpress kun je snel tot een mooi resultaat komen. Dit komt omdat het een CMS is en dit betekent dat je een groot gedeelte van de website al hebt staan, alleen moet je deze nog naar wens in gaan vullen en in moet regelen. Omdat het tijd bespaart is het in de basis ook goedkoper om een Wordpress website te laten maken. (in vegelijking met een custom build html of php website)

Gebruiksvriendelijk

Wij maken onze Wordpress websites altijd standaard met een Elementor. Dit wil zeggen dat er een extra feature is geinstalleerd die het nog makkelijker maakt om (zelf) veranderingen aan te brengen op de website. Ook leveren wij Video's aan waarin wij laten zien hoe iets werkt, zodat je zelf makkelijk aan de slag kunt op jouw eigen Wordpress website. Verder wijst het meeste vanzelf. Een kind doet de was :-).

SEO

Wordpress staat er om bekend goed te zijn voor Google. Wij denken dat het voornamelijk goed is voor Google, omdat het zoveel tools heeft om je te kunnen helpen in Google. Je vindbaarheid is natuurlijk super belangrijk en daarom is Wordpress geen verkeerde keus wanneer SEO belangrijk voor je is. Wij kunnen je eventueel nog helpen om die extra stap nog te zetten qua vindbaarheid en ads.

Prijzen

Geen project is hetzelfde en daarom roepen wij "vanaf" prijzen. Het is belangrijk (en leuk) om samen even te bespreken wat je ongeveer nodig hebt en dan kunnen we concreter laten weten wat de schade zou zijn :-).

Basis Wordpress website

Die begint vanaf € 750.-. De meeste klanten komen uit met dat budget en wanneer je speciale wensen hebt voor jouw website, of het is een grote website, dan zullen de kosten stijgen, afhankelijk van de benodigdheden.

Basis Wordpress webshop

Die begint vanaf € 1450.-. Ook hierbij geldt dat de meeste klanten met dit budget wel uitkomen. Alleen als je speciale wensen hebt kom je daar overheen, maar dit bespreken we samen.

Anders

Het kan ook zo zijn dat hetgeen wat jij nodig hebt eigenlijk niet geschikt is voor Wordpress. Dit kan zijn wanneer je een wat complexere website nodig hebt en dan is het vaak beter om niet voor een CMS te kiezen, maar voor een custom build HTML / PHP website.

Laten we even contacten

Wil jij net als wij ook aan de slag? Deel met ons wat je ongeveer nodig hebt en wij zullen zo snel mogelijk jou laten weten waar je bij ons aan toe zult zijn. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag.

Contact

Referenties

  • Alle
  • Wordpress Websites
  • Wordpress Webshops

Contact WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.Adres

Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

Telefoon

+31640007539