screencapture 1worldpressphotoexpozierikzee nlWebsite | World Press Photo

World Press Photo gaat steeds vaker exposities organiseren hier in Nederland. Persoonlijk vind ik dat tegek, want een goede indrukwekkende foto kan ik zelf wel waarderen. 

Om er voor te zorgen dat mensen een plek hebben waar ze informatie vinden over de expositie maak ik voor World Press Photo de websites van de exposities die gaan komen.

In theorie zijn dit geen ingewikkelde websites. WPP heeft zelf al ongelooflijk mooie foto's om te laten zien en alles qua logo's, gebruik van lettertypes en dergelijke is al vastgelegd.

Je kunt direct op de website een kaartje kopen voor de expositie. 

Uiteraard zijn alle social media accounts gekoppeld aan de website en is alles wat echt belangrijk is in 1 klap te zien op de site. Ook is de website opgemaakt in 3 talen, omdat in Zeeland veel toeristen verwacht worden.

Neem zelf een kijkje: https://worldpressphotoexpozierikzee.com/nl/

Heb je vragen over deze website, of wil je zelf ook zo'n mooie website, neem dan contact op en deel wat je zoekt of nodig hebt. 

 

Om er achter te komen of ik je eventueel kan helpen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Vraag daarom alles wat er in je opkomt, of bel of app gewoon eventjes. Ik kan je eventueel voorbeelden sturen, of even een opzetje voor je maken als dat je helpt om je missie makkelijker te maken.

Martijn de Groot

+31 (0) 640007539

www.websiet.nl

Websiet

Fagotstraat 33

3208 DE Spijkenisse