Websiet

onderhoudspakket nieuw

WIJ ZIJN ONDERHOUD
EN WEBHOSTING
DESKUNDIGE

Wanneer je een website hebt, dan is het verstandig om jouw website te laten monitoren door professionals. Websiet heeft onderhoud-zorgplannen met snelle ondersteuning, uitstekende klantenservice, die een grote toegevoegde waarde (kunnen zijn) voor uw onderneming. Wij zijn de perfecte partner voor non-profitorganisaties, kleine bedrijven en ondernemers.

Al vanaf € 30/maand. Bespaar 10% als je jaarlijks betaalt.
Verhoog de beveiliging en productiviteit van jouw website vandaag nog.

WAT HOUDT ONDERHOUD IN?

WAT WE DOEN VOOR UW SITE BIJ ELK BEZOEK

Deskundige ogen houden uw site in realtime in de gaten. Software-updates, volledige back-ups, uw takenlijst is klaar – en meer!

1. INSPECTEREN

Wij inspecteren de site visueel op defecte code en lay-out. Wij lossen indien nodig problemen direct op.

2. SCANNEN

De site wordt gecontroleerd op codefouten en er wordt gekeken in de logboeken. Scannen op malware. Reparatie indien nodig.

3. TEST

Wij testen contactformulieren, winkelwagentjes en andere interactieve elementen op een juiste werking.

4. BACK-UP

Wij maken een back-up van de database en bestanden van uw site naar onze externe opslag. Beheer en herstel met één klik in de backend van uw webhosting.

5. UPDATE

Wij updaten de CMS, thema’s, plug-ins en modules naar de meest huidige versie. Blijf up-to-date en veilig.

6. CONTROLEER EN HERSTEL

Wij zorgen ervoor dat updates 100% compatibel zijn, herstellen de laatste werkende versie als dat niet het geval is.

7. CONTENT UPDATES EN ONTWERP TWEAKS

Maak elke maand een takenlijst voor jouw website met speciale servicetijd.

8. ONTVANG  EEN RAPPORT

Ontvang de volledige resultaten van elk onderhoudsbezoek in uw inbox. Eventuele benodigde actiepunten worden duidelijk aangegeven.

UW WEBSITE TO-DO LIJST, KLAAR!

Heeft u inhouds-, ontwerp- of functionaliteitsupdates nodig voor uw site? Maak de to-do-lijst van uw site af! Bij elk ProtectPress-abonnement wordt servicetijd geleverd die verder gaat dan de reguliere onderhoudsupdates: genoeg tijd om uw blogposts voor u te publiceren, een nieuw formulier toe te voegen, afbeeldingen bij te werken, SEO aan te passen of wat u maar nodig heeft.

Wij zijn experts op het gebied van WordPress-ontwerp, ontwikkeling, beveiliging en onderhoud, copywriting, klantenservice en meer. ProtectPress wordt door honderden bedrijven vertrouwd om hun WP-websites veilig en soepel te houden.

Onze ProtectPress-websiteonderhoudsplannen zijn de BESTE manier om een vertrouwde WP-webmaster te hebben die 24/7/365 op uw site assisteert. Ervaar klantgerichte technische ondersteuning voor websites met ProtectPress!

KRIJG GEMOEDSRUST MET WEBSIET

Uw WordPress-website is een levend wezen. Houd dat zo! Plug-ins, thema’s, WP-kern en uw server worden allemaal voortdurend bijgewerkt. Om ervoor te zorgen dat alle systemen gezond blijven, heeft u een expert nodig die routineonderhoud uitvoert voordat er zich een noodsituatie voordoet. Als u denkt dat onderhoud optioneel is, brengt u uw site in gevaar.

 

ProtectPress stopt meer dan 15 jaar WordPress-ervaring in elke gezondheidscontrole van uw website. We voeren updates en back-ups uit, lossen fouten op, schrijven code, schrijven kopieën en voeren zelfs malware-aanvallen uit – en dat alles voor de voordeligste onderhoudsprijs die er is. We zijn altijd actief met uw website, gebruiken geen tools op afstand en hebben uw site nooit in de gaten, zoals veel onderhoudsproviders doen.

 

We houden ervan om code te schrijven en op te lossen, maar we houden er ook van om technisch jargon te vertalen naar duidelijke concepten voor onze klanten. Onze klantenservice en communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat u zeker die laatste ontwikkelaar vergeet die u en uw site heeft geghost. Vind gemoedsrust en zorg ervoor dat uw website goed blijft presteren als u samenwerkt met ProtectPress.

REALTIME BESCHERMING VOOR UW SITE, DE HELE MAAND

24/7/365
TOEZICHT

Het openbare verkeer van uw site wordt gemonitord en afwijkingen worden aan ons gerapporteerd. De versiegeschiedenis van uw site wordt bijgehouden, zodat onverwachte wijzigingen eenvoudig kunnen worden onderzocht. Dag en nacht ontvangen we nog steeds belangrijke informatie over de gezondheid van de site.

ONMIDDELLIJKE BEVEILIGINGSPATCHES

Wanneer ontwikkelaars in de WordPress-gemeenschap kwetsbaarheden identificeren en patches uitbrengen, updaten we deze items onmiddellijk. We controleren regelmatig rapporten en databases van deze kwetsbaarheden om uw site zo veilig mogelijk te houden.

BRUTE KRACHT
BESCHERMING

We gebruiken de toonaangevende WordFence-plug-in om slechte actoren die uw website bezoeken te beschermen, blokkeren en verbannen. WordFence biedt onmiddellijke bescherming en elke maand evalueren we de parameters en passen we deze aan uw individuele behoeften aan.

BESCHERM-PRESSERS

Niet alleen geweldige sites die wij webmasteren en ondersteunen – dit zijn onze mensen!

HOSTS • THEMA’S • PAGINABOUWERS • VOOR BUILDER • PLUGIN • INTEGRATIES

WIJ KENNEN DE TECHNOLOGIE VAN UW SITE

Het WordPress-ecosysteem is enorm, maar we hebben het allemaal gezien. Of uw paginabouwer Beaver Builder, Elementor of Gutenberg is; of uw formulieren Gravity Forms, WP Forms of Ninja Forms zijn; Of u nu een thema gebruikt dat rijk is aan functies of minimalistisch is, wij staan klaar voor uw site. We hebben tientallen jaren ervaring met het oplossen van allerlei soorten WordPress-installaties. Wij zijn er klaar voor om ook die van jou te leren kennen!

BESCHERM PERSPLANNEN EN PRIJZEN

De ProtectPress Signature-service is geschikt voor de meeste websites die we ondersteunen. Plus- en Premium-abonnementen zijn ook beschikbaar voor e-commerce- en zakelijke klanten die een robuustere service nodig hebben. Bespaar 25% als u jaarlijks betaalt.

Onderhoudsfrequentie

Service-uren/maand

Back-upfrequentie

WP Core/Plugin/Thema-updates

24/7 beveiligingsmonitoring

Prioritaire beveiligingsupdates

E-commerce-ondersteuning

Opschonen van hacks/malware

Uptimebewaking

Staging-update en beoordeling

Onderhoudsservicerapporten

BeschermPress-handtekening

$349.99

Perfect voor de meeste brochuresites voor non-profitorganisaties en kleine bedrijven. Krijg de hulp die je nodig hebt!

Maandelijks

1 uur

Wekelijks

$90/incident

Abonneer je op Signature
ProtectPress Plus

$649.99

Perfect voor drukke e-commercesites en mensen die een robuustere service willen.

Tweewekelijks (2x/maand)

2 uur

Dagelijks

Abonneer u op Plus
BeschermPress Premium

$1199,99

Perfect voor zakelijke klanten. Ons meest praktische pakket.

Wekelijks

5 uur

Dagelijks

Abonneer je op Premium

VERBETER UW SITE MET PROTECTPRESS

Regelmatig onderhoud en verzorging van uw site is van cruciaal belang. ProtectPress is de volledige WordPress-ondersteuning die u nodig heeft. Zorg ervoor dat u altijd uw beste beentje voorzet met ProtectPress.