Websiet

webshop laten maken

EEN WEBSHOP
LATEN
MAKEN

Websiet helpt jou natuurlijk ontzettend graag om jouw webshop online te krijgen. Misschien ben je je nu nog aan het orienteren en wil je graag advies krijgen (mag je altijd voor bellen), ben je al in een vergevorderd stadium en weet je al wat je wilt, of heb je al een webshop online, maar je wilt het graag beter/anders. Het maakt niet uit in welk stadium je je bevindt, wij kunnen je in elk stadium helpen om te komen waar jij graag naar toe wilt. Wij zijn geen “standaard” webbureau die je laat zweten om te komen waar je moet zijn, maar als jij er behoefte aan hebt helpen wij jou gewoon van A to Z om van jouw missie een succes te maken.

 

Wij houden van simpel en daarom hebben wij hieronder een klein beetje beschreven waar je aan moet denken (je kan dat ook aan ons overlaten met jouw input) als je aan een webwinkel begint.

WAARMEE WORDT EEN WEBSHOP
GEMAAKT EN KAN IK ER ZELF
OOK MEE AAN DE SLAG?

Waarmee wij de webshop maken is afhankelijk van jouw wensen. Wij werken met alle beschikbare populaire online CMS systemen, zoals Shopify, Woocommerce, Magento etc… In alle gevallen beschik jij zelf tot de mogelijkheid om producten toe te voegen aan jouw webwinkel. Maak je geen zorgen, wij hebben van alles wat je kan doen op een webshop video’s van hoe je dit kunt doen.

 

Wanneer je zelf geen voorkeur hebt voor een bepaald CMS (programma waarmee de webshop wordt gemaakt en je op kunt inloggen), hebben wij de voorkeur voor Prestashop, omdat dit een CMS systeem is welke volledig gemaakt is voor online verkoop en dat merk je in alles. Snelheid van je website, gebruiksgemak voor jouw klanten en ook voor jou voor wanneer je er zelf in gaat werken, vindbaarheid in Google etc.

PRESTASHOP

Een prestashop webshop begint bij ons vanaf € 1450. Dit zijn eenmalige kosten. Dit is volledig all-in. Meerkosten kunnen zijn: Wanneer je veel producten hebt, of speciale wensen hebt qua functionaliteiten.

SHOPIFY

Een Shopify webshop begint bij ons al vanaf € 1750. Bij Shopify moet je maandelijks geld betalen om Shopify te kunnen gebruiken. Dit begint vanaf 30 dollar per maand (ongeveer 25 euro).

ANDERS

Prestashop en Shopify hebben wij even uitgelicht, maar andere systemen ook mogelijk. Elk systeem heeft zijn voor en nadelen en wij geloven dat Prestashop en Shopify het beste is nu om mee te werken.

Vraag een offerte aan

Wil jij net als wij ook aan de slag? Deel met ons wat je ongeveer nodig hebt

en wij zullen zo snel mogelijk jou laten weten waar je bij ons aan toe

zult zijn. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag.

REFERENTIES

Rozen.nl

Kayakcentre

Decowish

Fitralo

Hello Stylist

Vidi Home

CS rental

Inca and berry

Geretti Jewellery

Il vino piemonte

de zeepwinkel

Vincatus Wines

Qini by Clark

Uitgeverij de Oude Olifant

Craft Mannequins

Margaret West

Adem Studio

Veiliginwerk

Berga Juridisch

Eduard’s loodgieterij

Complizy

Werkenbijkraamzus

kraamspot

KraaMmarkt

Henz nature photography

Oosterhoff mediation

Maatkastenwerk

AtermIt

Gekleurder

Yoga Center Karuna

Mira Reflexio

CONTACT WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.

 
  ADRES

  Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

  KANTOOR

  Meent 7 - 3011 JA - Rotterdam

  TELEFOON

  +31640007539

  E-MAIL

  info@websiet.nl

  WEBSIET'S NIEUWSBRIEF

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Websiet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief…