Websiet

online marketing

ONLINE
MARKETING

Wanneer je een dienst verkoopt, een product, of wat het dan ook is wat je online bezig houdt, met online marketing bereik je je doelgroep. Wij spreken ontzettend vaak mensen die niet helemaal bekend zijn met online marketing en het voelt al snel als een flinke investering. Het leuke van online marketing is dat je eigenlijk altijd direct resultaat hebt van hetgeen je onderneemt met online marketing. Wanneer je de juiste platformen gebruikt voor de juiste dienst of producten, dan kun je direct contacten leggen, of spullen verkopen.

 

Om maar gelijk met een succesverhaal te beginnen… Begin 2021 kwam een ondernemer bij ons aankloppen, omdat hij al 2 jaar bezig was met zijn huidige websitebouwer en het schoot maar niet op. Als je website nog niet klaar of incompleet is, dan haken mensen af. Nooit goed ! Wij hebben binnen een week een fatastische HTML website gemaakt voor deze ondernemer en adviseerde om gelijk een Google ads campagne te lanceren. Omdat wij het leuk vinden om te volgen wat er precies gebeurt zijn we regelmatig in contact en na 3 weken kregen wij al bericht dat zijn agenda voor meer dan 80% vol zat. Dat klinkt bijna als een sprookje en heel eerlijk krijgen wij hier kippenvel van, maar of je nu met Websiet in zee gaat voor je online marketing of niet? Doe het ! Wij zullen je adviseren bij welke platformen wij denken dat jij het meeste rendement kunt behalen met jouw marketing budget en mocht je extra hulp nodig hebben met het maken en instellen van jouw campagnes, dan helpen wij jou daar natuurlijk bijzonder graag mee. (daar verdienen wij immers onze centjes mee)

MAAR WAT VOOR ONLINE MARKETING IS ER?

HEB JE VRAGEN OVER ONLINE
MARKETING? BEL, MAIL OF
APP EVENTJES 🙂

Omdat het zo enorm divers kan zijn wat jullie doen is het verstandig om even met elkaar in gesprek te gaan. Iedere business vraagt weer een andere aanpak en wij hebben al honderden bedrijven geholpen om succesvol te worden in het online circus. Websiet doet online marketing ook niet alleen, maar ook wij werken met partners die weer gespecialiseerd zijn in bepaalde platformen. Uiteindelijk gaat het om het beste rendement en het beste resultaat, zodat jij kan doen wat je voor ogen hebt om te doen.

CMS

Een website gemaakt in ieder willekeurig CMS systeem begint bij Websiet vanaf 450.-. Voor dit geld mag jij verwachten dat wij van begin tot eind jouw website met jouw wensen helemaal compleet maken. Een meerprijs kan zijn wanneer je een hele "grote" website nodig hebt, of dat de website functionaliteiten moet hebben welke niet gebruikelijk zijn. (bijvoorbeeld als je een makelaars website nodig hebt met verschillende zoekvelden voor huizen).

HTML website

Zoek je een écht professionele website, die begint vanaf 1500.-. Met HTML & CSS heb je in principe het mooiste te pakken wat er binnen website land te verkrijgen is. Schone HTML code, elke pagina is afzonderlijk van elkaar, waardoor je niet op elke pagina scripts en plug-ins aan het laden bent. Daardoor ook super snelle laadtijden van je pagina´s. Je kan niet via je website gehackt worden... Google loves it. Ook is alles mogelijk binnen een HTML website.

ANDERS

Dan heb je nog bedrijven zoals WIX waar je online een website in elkaar kunt bouwen. Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om voor bijvoorbeeld 25 euro per maand een website te hebben, maar er is niemand die met je meedenkt, niemand die adviseert wat je allemaal met je website kunt doen en als je langer dan 1,5 jaar je business hebt, dan ben je al duurder uit. Niet de keus van Websiet, maar als wij jou er mee helpen, helpen wij je graag.

Vraag een offerte aan

Wil jij net als wij ook aan de slag? Deel met ons wat je ongeveer nodig hebt

en wij zullen zo snel mogelijk jou laten weten waar je bij ons aan toe

zult zijn. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag.

REFERENTIES

Rozen.nl

Kayakcentre

Decowish

Fitralo

Hello Stylist

Vidi Home

CS rental

Inca and berry

Geretti Jewellery

Il vino piemonte

de zeepwinkel

Vincatus Wines

Qini by Clark

Uitgeverij de Oude Olifant

Craft Mannequins

Margaret West

Adem Studio

Veiliginwerk

Berga Juridisch

Eduard’s loodgieterij

Complizy

Werkenbijkraamzus

kraamspot

KraaMmarkt

Henz nature photography

Oosterhoff mediation

Maatkastenwerk

AtermIt

Gekleurder

Yoga Center Karuna

Mira Reflexio

CONTACT WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.

 
  ADRES

  Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

  KANTOOR

  Meent 7 - 3011 JA - Rotterdam

  TELEFOON

  +31640007539

  E-MAIL

  info@websiet.nl

  WEBSIET'S NIEUWSBRIEF

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Websiet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief…