Websiet

website snelheid

EEN LANGZAME
WEBSITE IS
NIET GOED!

Een snelle website is essentieel voor een goede gebruikerservaring en een hoge conversie. Niemand houdt van wachten op een pagina die langzaam laadt, vooral niet op mobiele apparaten. Een trage website kan leiden tot frustratie, afhaken en gemiste kansen. Uit onderzoek blijkt dat elke seconde vertraging in de laadtijd van een website kan resulteren in 7% minder conversies, 11% minder paginaweergaven en 16% minder klanttevredenheid. Een snelle website daarentegen kan de betrokkenheid, het vertrouwen en de loyaliteit van de bezoekers vergroten, en zo meer omzet en groei genereren. Een snelle website is ook gunstig voor de zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat Google de laadsnelheid van een website meeneemt als een rankingfactor. Hoe sneller je website, hoe beter je zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekresultaten. Kortom, een snelle website is super belangrijk voor het succes van je online aanwezigheid.

ER ZIJN EEN AANTAL ZAKEN
DIE DE SNELHEID
BEÏNVLOEDEN

Websiet.nl heeft haar eigen snelheidsexperts en wij zijn er goed in om een website helemaal beet te pakken en te optimaliseren zodat de website als een zonnetje draait. Ook niet onbelangrijk dat de website door Google als “super snel” gezien wordt. Maar waar ligt dat nou aan dat een website soms enorm traag is?

Dat je website langzaam is kan meerdere redenen hebben. We zullen dit verhaal niet langer maken dan nodig :P, maar in vele gevallen ligt het aan:

Je webhosting
De techniek van jouw website
Het (niet goed) gebruiken van afbeeldingen en video’s
Teveel plugins en externe partijen
Geen cache die goed is ingesteld
Teveel verschillende CSS files, Javascript files etc.

CMS

Een website gemaakt in ieder willekeurig CMS systeem begint bij Websiet vanaf 750.-. Voor dit geld mag jij verwachten dat wij van begin tot eind jouw website met jouw wensen helemaal compleet maken. Een meerprijs kan zijn wanneer je een hele "grote" website nodig hebt, of dat de website functionaliteiten moet hebben welke niet gebruikelijk zijn. (bijvoorbeeld als je een makelaars website nodig hebt met verschillende zoekvelden voor huizen).

HTML website

Zoek je een écht professionele website, die begint vanaf 2000.-. Met HTML & CSS heb je in principe het mooiste te pakken wat er binnen website land te verkrijgen is. Schone HTML code, elke pagina is afzonderlijk van elkaar, waardoor je niet op elke pagina scripts en plug-ins aan het laden bent. Daardoor ook super snelle laadtijden van je pagina´s. Je kan niet via je website gehackt worden... Google loves it. Ook is alles mogelijk binnen een HTML website.

ANDERS

Dan heb je nog bedrijven zoals WIX waar je online een website in elkaar kunt bouwen. Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om voor bijvoorbeeld 25 euro per maand een website te hebben, maar er is niemand die met je meedenkt, niemand die adviseert wat je allemaal met je website kunt doen en als je langer dan 1,5 jaar je business hebt, dan ben je al duurder uit. Niet de keus van Websiet, maar als wij jou er mee helpen, helpen wij je graag.

Wil je hulp om je website
sneller te maken?

Wil jij net als wij ook aan de slag? Neem dan even contact

met ons op en dan gaan we aan het werk.

CONTACT WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.

 
  ADRES

  Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

  KANTOOR

  Meent 7 - 3011 JA - Rotterdam

  TELEFOON

  +31640007539

  E-MAIL

  info@websiet.nl

  WEBSIET'S NIEUWSBRIEF

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Websiet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief…