Websiet

website laten maken

EEN WEBSITE
LATEN
MAKEN

Websiet helpt jou natuurlijk ontzettend graag om jouw website online te krijgen. Er zijn ontelbaar veel redenen waarom je een website nodig zou hebben en voor elke missie die jij hebt kunnen wij een bijpassende website maken. Wanneer je niet echt kennis hebt van websites kan het nogal een doolhof zijn wat je zou kunnen kiezen. Er is zoveel keus in aanbieders met allemaal verschillende prijzen. Waar zit dat prijsverschil dan in?

 

Het prijsverschil zit hem in 2 dingen. 1 is, iedereen is natuurlijk vrij om te vragen wat hij of zij wilt voor het laten maken van een website. Websiet vindt het belangrijk iedereen te kunnen helpen, ook met elk budget. 2 is dat je een website kunt maken op verschillende manieren en de 1 is veel tijdrovender dan de ander. Hieronder wat dat kan zijn.

WIJ ZORGEN ER VOOR DAT JE
KRIJGT WAT JE NODIG HEBT

Krijgen wat je nodig hebt klinkt heel logisch, maar dat is het niet altijd… Uiteindelijk gaat het er om welke ambitie je hebt met jouw website en uiteindelijk sluit je daar je keus op aan. Wij adviseren je daar graag in.

CMS

Een website gemaakt in ieder willekeurig CMS systeem begint bij Websiet vanaf 550.-. Voor dit geld mag jij verwachten dat wij van begin tot eind jouw website met jouw wensen helemaal compleet maken. Een meerprijs kan zijn wanneer je een hele "grote" website nodig hebt, of dat de website functionaliteiten moet hebben welke niet gebruikelijk zijn. (bijvoorbeeld als je een makelaars website nodig hebt met verschillende zoekvelden voor huizen).

HTML website

Zoek je een écht professionele website, die begint vanaf 1450.-. Met HTML & CSS heb je in principe het mooiste te pakken wat er binnen website land te verkrijgen is. Schone HTML code, elke pagina is afzonderlijk van elkaar, waardoor je niet op elke pagina scripts en plug-ins aan het laden bent. Daardoor ook super snelle laadtijden van je pagina´s. Je kan niet via je website gehackt worden... Google loves it. Ook is alles mogelijk binnen een HTML website.

ANDERS

Dan heb je nog bedrijven zoals WIX waar je online een website in elkaar kunt bouwen. Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om voor bijvoorbeeld 25 euro per maand een website te hebben, maar er is niemand die met je meedenkt, niemand die adviseert wat je allemaal met je website kunt doen en als je langer dan 1,5 jaar je business hebt, dan ben je al duurder uit. Niet de keus van Websiet, maar als wij jou er mee helpen, helpen wij je graag.

Vraag een offerte aan

Wil jij net als wij ook aan de slag? Deel met ons wat je ongeveer nodig hebt

en wij zullen zo snel mogelijk jou laten weten waar je bij ons aan toe

zult zijn. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag.

REFERENTIES

Rozen.nl

Kayakcentre

Decowish

Fitralo

Hello Stylist

Vidi Home

CS rental

Inca and berry

Geretti Jewellery

Il vino piemonte

de zeepwinkel

Vincatus Wines

Qini by Clark

Uitgeverij de Oude Olifant

Craft Mannequins

Margaret West

Adem Studio

Veiliginwerk

Berga Juridisch

Eduard’s loodgieterij

Complizy

Werkenbijkraamzus

kraamspot

KraaMmarkt

Henz nature photography

Oosterhoff mediation

Maatkastenwerk

AtermIt

Gekleurder

Yoga Center Karuna

Mira Reflexio

CONTACT WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.

 
  ADRES

  Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

  KANTOOR

  Meent 7 - 3011 JA - Rotterdam

  TELEFOON

  +31640007539

  E-MAIL

  info@websiet.nl

  WEBSIET'S NIEUWSBRIEF

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Websiet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief…