Webhosting

Webhosting is maar een ongrijpbaar iets. Alles wat jouw online hart laat kloppen staat op een x locatie welke je nog nooit hebt gezien of zult gaan ontmoeten. Websiet's webhosting zorgt er voor dat je nergens over na hoeft te denken. Wij beheren jouw hosting, zorgen dat jij alles kunt doen online wat je nodig hebt en als je een mailadres nodig hebt, dan maken wij deze kostenloos voor je aan.
Maar wat is wel belangrijk om te weten?

Server snelheid

Google plaatst snelle websites boven langzame websites in de zoekresultaten. Wij hebben de servers zo geoptimaliseerd dat wij super snelle laadtijden hebben. De servers maken onder andere gebruik van SSDs, Intel hexacore processoren en DDR4 ram geheugen.

Server opslag

Bij Websiet zit je niet vast aan een maximale opslag capaciteit. Ben je een grootgebruiker qua opslag, dan ga je wat meer betalen, maar je zal nooit aan je plafond komen. Dat is wel fijn als jij een je collega's lekker veel aan het e-mailen zijn.

Zorgeloos E-mailen

Je kunt zoveel e-mailadressen aanmaken als dat jij nodig hebt. Dit kun je zelf doen door in te loggen in je hosting, of je stuurt even een mail naar Websiet met wat je nodig hebt en wij zorgen er voor dat je mailadres wordt aangemaakt.

Kosten webhosting

Websiet geeft geen eerste jaar super goedkoop en daarna lekker cashen regels. Wij bieden de beste en snelste webhosting voor een mooie prijs.

.NL

Voor een .NL domein + webhosting betaal je 55.- euro per jaar.

.COM

Voor een .COM domein + webhosting betaal je 65.- euro per jaar.

.ANDERS

Andere domeinen liggen rond dezelfde prijs als een .nl of .com, maar is op aanvraag.

Contact WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.

Adres

Bizetstraat 23, 3208 GB, Spijkenisse

Telefoon

+31640007539